Fietsers kunnen in Kasterlee deelnemen aan de Fotozoektocht met Streken.© RR

Fotozoektocht leidt fietsers langs streekproducenten

Kasterlee -

Naar aanleiding van de Week van de Korte Keten, die start op 18 mei, organiseert Toerisme Kasterlee de Fotozoektocht met Streken. De beste speurneuzen winnen een mooie prijs.

Toerisme Kasterlee stippelde een ontspannende fietstocht van 17 kilometer langs het fietsnetwerk uit. De fietsers passeren verschillende lokale streekproducenten waar ze telkens worden uitgedaagd om details op foto’s te zoeken die niet kloppen met de werkelijkheid.

“Bij de Kastelse producenten proef je het vakmanschap en de passie voor het streekproduct. Deze fotozoektocht laat je niet alleen kennismaken met onze prachtige landelijke streek, maar is ook een eerbetoon aan ambachtelijke tradities en authentieke smaken”, zegt Ward Kennes (CD&V), burgemeester van Kasterlee. De beste speurneuzen winnen een mooie prijs.

Meedoen met de Fotozoektocht met Streken is mogelijk van zaterdag 18 mei tot en met zondag 29 september 2024 en kost 5 euro. Een deelnameformulier is beschikbaar bij Toerisme Kasterlee op de Markt in Kasterlee, in Sportcafé Tielenhei in de Prijstraat in Tielen en bij eetcafé In den Drietip in Kerkstraat in Tielen. (bvdl)

visitkasterlee.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Kasterlee