VIDEO. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi dankzij tv-kijker toch binnengeraakt bij Anderlecht-Club

Opvallende verschijning in het Lotto Park: CD&V-voorzitter Sammy Mahdi kwam zijn favoriete ploeg Anderlecht aanmoedigen tegen Club Brugge. Nochtans had hij eerder op de dag in het televisieprogramma De Zevende Dag nog verteld dat hij geen ticket had.

Sammy Mahdi is een supporter van Anderlecht en wilde daarom de topper tegen Club Brugge voor geen geld van de wereld missen. Alleen was hij niet aan een ticket geraakt, vertelde hij vanmorgen in De Zevende Dag. Hij was van plan om gewoon in de cafés rond het stadion naar de wedstrijd te kijken, maar geraakte uiteindelijk toch binnen. “Blijkbaar zijn er kijkers van De Zevende Dag die ook verstandige mensen zijn omdat ze supporter zijn van Anderlecht. Zij hebben mij een uur na de uitzending gecontacteerd omdat ze één ticket over hadden. Zo ben ik in extremis toch nog binnengeraakt. Mijn pronostiek? 2-1 voor Anderlecht.”

LEES OOK. VIDEO. Hoogspanning aan het Lotto Park: politie moest Anderlecht-fans tegenhouden bij aankomst spelersbus Club, Thiago onder boegeroep stadion binnen 

LEES OOK. Anderlecht vandaag nog géén kampioen: Union maakt titelrace nog wat spannender met zege tegen Cercle Brugge

(ybw)

MEER OVER Jupiler Pro League

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL