Wezel Sport - Bocholter

Tweede Afdeling VV B Voetbal

Bocholter wint ook van Wezel Sport

Wezel Sport en Bocholter namen het vrijdag tegen elkaar op. Bocholter begon aan de wedstrijd na drie opeenvolgende overwinningen. Het liet geen steek vallen en won ook dit duel, met 1-3.

Binnen het half uur nam Wezel Sport de leiding, toen Mart Jan Anton Van De Gevel scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Liam Bollen gelijk namens Bocholter. Dylan Seys maakte 1-2 in de 70ste minuut. Maar Bocholter had nog tijd voor een extra doelpunt. Seys vond het net opnieuw met nog drie minuten te spelen.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Wezel Sport één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Bocholter vier overwinningen en één nederlaag heeft.

Lyra-Lierse is de volgende tegenstander voor Wezel Sport in de uitwedstrijd. Bocholter speelt een thuiswedstrijd tegen Houtvenne. Beide wedstrijden worden op zondag 5 mei om 15 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 29' Van De Gevel 1-0, 64' Bollen 1-1, 70' Seys 1-2, 87' Seys 1-3.

GELE KAARTEN: 80' Bollen (Wezel Sport), 87' Vanheukelom (Bocholter).