Sophie Turner
Volledig scherm
Sophie Turner © EPA

Is de nieuwe tattoo van Sophie Turner een spoiler voor 'Game of Thrones'? Fans denken van wel!

TVSophie Turner, die de rol van Sansa Stark speelt in de HBO-hitserie 'Game of Thrones', heeft een opvallende nieuwe tattoo. Die zou volgens fans wel eens een grote spoiler kunnen zijn voor het laatste seizoen van de reeks. 

0 reacties

  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”
    PREMIUM
    tv

    Geen liefde op het eerste gezicht voor boer Martijn: “Hoop écht dat Lynnsie dekseltje op haar potje nog zal vinden”

    ‘Boer zkt vrouw’ heeft dit seizoen al héél wat traantjes opgeleverd. Ook op het erf van melkveeboer Martijn (36) in Bree. In de vorige aflevering stuurde hij de 32-jarige Lynnsie naar huis, zij was er het hart van in. Zij liet haar tranen de vrije loop, omdat ze in - tegenstelling tot Martijn - wél toekomst zag in een relatie met de boer. In ‘TV Familie’ blikt Martijn uitgebreid terug op de strijd tussen de verschillende dames. “Normaal moeten wij mannen altijd moeite doen, maar nu was het andersom.”