REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

75.000 dollar per nacht en honderden rozen: details babyshower Meghan raken bekend

ShowbizzAlle ogen waren gisteren gericht op vijfsterrenhotel The Mark Hotel in de New Yorkse Upper East Side toen hertogin Meghan Markle (37) zich daar meldde voor haar babyshower. Vandaag duiken Amerikaanse en Britse media massaal op de details. Meest opvallend: de bloemen die bij het hotel werden afgeleverd.

7 reacties

  • imke de meester

    5 jaar geleden
    ik geloof dat niet 75000 dollar per nacht voor een kamer voor haar , reken dat eens uit in euro's of in Belgische oude franken, dat is 2.250.000 oude belgische franken, of 56.250 euro per nacht. Maak dat een ander wijs. Die 100de rozen dat kan nog waar zijn.
  • Jan Deblaere

    5 jaar geleden
    Ik vraag me af of de Queen daar gelukkig mee is met deze fantastische aanwinst. Zij gedraagt zich werkelijk als een Amerikaanse actrice.
  • monique verhaeghen

    5 jaar geleden
    Hoe is het in godsnaam mogelijk : wat Meghan wants, Meghan gets, ik zal bij haar eens in de leer moeten gaan maar iedereen is niet zo'n actrice !
  • Phil Duncan

    5 jaar geleden
    Voor de mensen in Swindon die hun werk kwijt zijn als de autofabriek sluit , zal dat een heel solidair gevoel geven . De prinses die er geld doorjaagt alsof het niets is en zij zijn hun inkomen kwijt , hoe wereldvreemd kan je zijn .
  • Marcel MICHIELS

    5 jaar geleden
    Wat een dikkenekkerij, en ze moet op hetzelfde platje passeren ...