Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

Huishoudster Michael Jackson onthult na jaren wat zich binnenskamers afspeelde: "Hij was een roofdier"

ShowbizzAdrian McManus (56) werkte jaren geleden als dienstmeisje op het landgoed van Michael Jackson. Ze kan sommige dingen niet vergeten die ze daar heeft gezien, zegt ze in de Australische tv-show ‘60 Minutes’. “Hij gedroeg zich als een roofdier”, aldus de huishoudster. Tijdens haar werkuren zag McManus de King of Pop de jongens die hij had uitgenodigd innig vertroetelen en kussen. 

82 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    5 jaar geleden
    Hij heeft een paar hitten van formaat, maar ben nooit een fan van hem geweest, ik vond hem sowieso een heel vreemd iemand en ben niet verwonderd dat hij zo was en dat hij een heel donkere kant had,ik vind het walgelijk
  • Van den haute Robby

    5 jaar geleden
    Voor mij is zij even schuldig als MJ en moet ook zij gestraft worden voor het opzettelijk verzwijgen van kindermisbruik...Medeplichtig zijn is ook strafbaar!
  • Luc Ky54

    5 jaar geleden
    Raar dat er mensen zijn, die omdat het over hun idool gaat, tegen beter weten in niet kunnen geloven dat hij gewoon een ordinaire pedofiel was.
  • evelyne dewulf

    5 jaar geleden
    wie tijdens zijn jeugd misbruikt werd, verlegt onbewust zijn grenzen van fatsoen. niet iedereen heeft de kracht om daartegen in te gaan. we kunnen mj niet veroordelen voor zijn psychische toestand. maar er waren wel voldoende middelen voorhanden om dit te doen stoppen. zijn héle omgeving is verantwoordelijk voor wat maar bleef gebeuren. wat heeft men aangevangen met die misbruikte "jongetjes"?
  • annabelle Guerra Leon

    5 jaar geleden
    Als een normale mens echt misbruik zou hebben gezien zoals ze beweerd! Hoe kon ze zoiets verzwijgen? Stel dat het waar is wat ze vertelt, dan is zij het monster die het liet gebeuren en haar ogen dicht kneep. Voor de duidelijkheid... Ik geloof niet dat MJ misbruik heeft begaan.