© EVA

Vrouw sterft na ongelukkige val, man vindt lichaam ’s ochtends achter chalet in bungalowpark

Lanaken -

Zaterdagmorgen heeft een gepensioneerde man het levenloze lichaam van zijn vrouw gevonden achter hun chalet in het bungalowpark Sonnevijver in Rekem (Lanaken). Blijkbaar was ze ’s nachts ongelukkig ten val gekomen. De man lag toen al in bed. De gealarmeerde hulpdiensten konden zaterdagochtend enkel het overlijden vaststellen.

Zaterdagochtend toen de bewoner van één van de vele woningen in bungalowpark Sonnevijver in Rekem wakker werd, stelde hij vast dat zijn echtgenote niet naast hem in bed lag. Toen hij op zoek ging, trof hij haar levenloos aan achter hun woning. Momenteel wordt daar een aantal renovatiewerken uitgevoerd. Blijkbaar is de vrouw gestruikeld over een van de boomstronken en met haar hoofd op een betonnen borduursteen terechtgekomen. De gevolgen waren fataal.

Grootouders

Het Belgische koppel verbleef regelmatig in hun vakantiewoning in het park Sunclass Sonnevijver in Rekem en in de winter trokken ze vaak met hun caravan naar het zuiden waar ze de zon opzochten. Ook nu, tijdens het verlengde pinksterweekend, wilden ze samen genieten van de stilte en gezonde boslucht. Dat is dus duidelijk anders gelopen. Opvallend: de zestigers waren eergisteren nog grootouders geworden.

Omdat het volgens de wettelijke onderrichtingen om een zogenaamd verdacht overlijden ging, verwittigde de politie van de zone LaMa het parket Limburg. Een wetsdokter werd ter plaatse gestuurd. Die kwam zaterdagmiddag langs om de nodige vaststellingen te doen en het lichaam vrij te geven. In afwachting daarvan werd de echtgenoot opgevangen door de buren in het park terwijl de politie de omgeving afsloot voor nieuwsgierige blikken.  (eva)

© EVA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER