Eline De Munck ontwerpt zonnebrillen voor Rock Werchter

© Odette Lunettes x Rock Werchter

Odette Lunettes, het brillenmerk van Eline De Munck, zal dit jaar te vinden zijn op de festivalweide in Werchter. De twee bedrijven sloegen de handen in elkaar voor een limited edition collectie van vier unisex zonnebrillen.

Camille Van Puymbroeck

Zonnebrillen en festivals, het is een haat-liefdeverhouding. Langs de ene kant kan je niet zonder op een zonnige festivaldag (zeker als je ook nog eens een kater te verwerken hebt), langs de andere kant zijn de zonnebrillen die tijdens zo’n festival koopt vaak van slechte kwaliteit, waardoor ze zelden het weekend overleven.

LEES OOK:

Odette Lunettes en Rock Werchter willen daar verandering in brengen. Ze komen daarom met een vierdelige unisex zonnebrillencollectie, waarvan alle modellen geïnspireerd werden door gitaren. The Riff, The Wah, The Fuz en The Thrill zijn elk in twee kleuren verkrijgbaar (zwart en donkerbruin) en kosten 99 euro per stuk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Geen zomer zonder festivals. Ik denk stiekem nog altijd met veel heimwee terug aan mijn jarenlange festivalverleden bij JIM, waarbij ik steevast op Rock Werchter te vinden was. We zijn heel trots op deze unieke samenwerking met één van onze Belgische festivals der festivals. Ik hoop alvast dat de festivalgangers zullen shinen met 1 van de zonnebrillen uit de Odette Lunettes X Rock Werchter-collectie. Onze samenwerking met Rock Werchter is niet toevallig: een festivalganger een goede én mooie zonnebril aanbieden, die veel langer dan één zomer meegaat en dus een duurzaam karakter heeft, is de ambitie”, vertelt Eline De Munck.

De zonnebrillen zullen op de festivalweide van Rock Werchter verkrijgbaar zijn, maar wie nu al graag z’n exemplaar in huis haalt, kan terecht in de Odette Lunettes Stores in Antwerpen, Gent, Knokke, Hasselt, Brugge en Maasmechelen Village, op de website van Odette Lunettes of op de website van Rock Werchter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer