De spelers van G voetbal Loehout SK spelen zondag thuismatchen op eerste eigen toernooi.© G voetbal Loenhout Sk

Wie wint de allereerste beker van G voetbal Loenhout SK? Twaalf ploegen zondag op appel in sportpark De Dorens

Loenhout -

Voor de eerste keer organiseert de G-afdeling van voetbalclub Loenhout SK op zondag 21 april een heus voetbaltoernooi. In totaal nemen twaalf ploegen van G-kids en G-teens het op de terreinen van sportpark De Dorens het vanaf 12.30 uur tegen elkaar op.

De G-ploeg voor kinderen van acht tot veertien jaar startte vier jaar geleden met vier spelertjes. Dirk Schlott en Claartje De Bruyn namen toen het initiatief daarvoor. Later versterkten ook Bart Jochems en Leen van Rozendaal het oprichtersduo. En met succes, want het G-team telt vandaag zo’n twintig leden.

Ze voetballen elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in sportpark De Dorens. “We zijn heel trots op onze spelers. Elke maand spelen we gemiddeld één wedstrijd of toernooi. Deze maand is een uitzonderlijk drukke maand met vier toernooien, waarvan we er zondag zelf een organiseren”, legt Tim Adriaensen uit.

Hij kwam twee jaar geleden bij G voetbal Loenhout SK. “Daarnaast bouwen we ook naast het veld verder aan ons team met andere activiteiten als bijvoorbeeld familiedagen en bowling. We zijn heel trots op onze spelers. We zoeken trouwens extra trainers om nog verder te groeien.”

 et toernooi start op zondag 21 april om 12.30 uur in sportpark De Dorens in Dorensweg 11. Tegen 16.30 uur moet de winnaar bekend zijn.(ella)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners