© Neel Vermeiren

Digitale week in de bibliotheek van Wuustwezel

Van 21 oktober tot 4 november wordt in de Bib van Wuustwezel de digitale week georganiseerd.

Neel Vermeiren

Op zaterdag 21 oktober luidt bibliotheek Wuustwezel de digitale week in met een echte verwendag. Met de steun van kringwinkel De Cirkel wordt de bibliotheek van Wuustwezel omgetoverd tot een gezellig leescafé met zetels en tafeltjes waar je even kan babbelen of wegdromen bij een boek. En zoals het een echt café betaamt kan er (gratis!) iets gedronken worden, uiteraard met wat lekkers erbij... Opdat jullie volop kunnen genieten, houdt de bibliotheek die dag de deuren uitzonderlijk wat langer open, van 10u tot 13u. Tijd genoeg om ook de digitale beleefhoekjes te ontdekken. Doe er in boeken en online inspiratie op voor breien, haken en naaien in onze handwerkhoek, ontdek hoe de sfeer en tijdgeest van een roman kan geaccentueerd worden met de gepaste ‘booksound’ in onze muziekhoek en beleef hoe mensen met een visuele beperking toch volop kunnen genieten van een boek in onze luisterhoek met daisy- en luisterboeken.

Op zaterdag 28 oktober is het verwendag in de bibliotheek van Gooreind. Iedere lezer die die dag in de bib van Gooreind even binnenspringt, zal er verwend worden met een drankje en iets lekkers. Kan je er niet bijzijn op een van onze verwendagen, niet getreurd. Tot 4 november kan je in de bib van Wuustwezel nog terecht in het leescafé en de beleefhoekjes.

Er worden in die week ook nog diverse workshops georganiseerd. Alle actviteiten zijn gratis en inschrijven is niet nodig.

Maandag 23 oktober, 18u30 tot 20u – Naaiblogsters Mieke en Lesley op bezoek in de bibDinsdag 24 oktober, 18u én 19u - Demo ‘Wegwijs met apps’ in samenwerking met Digipunt. Heb je een eigen tablet of smartphone, breng deze dan mee. Ook in de bib zijn er tablets beschikbaar.Woensdag 25 oktober, 14u tot 16u – Breien met Lief.Donderdag 26 oktober, 19u tot 20u – Haakideeën van Mai

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER