Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Waarom Wout van Aert in Tabor zo fel terugzakte en pas zevende eindigde: “Leegloper en niet goed genoeg”

VeldrijdenVerrassing gisteren, in de vierde ronde van de Wereldbekermanche veldrijden in het Tsjechische Tabor. Plots zakte wereldkampioen Wout van Aert vanuit tweede stelling terug naar een positie nog net binnen de top tien. “Een leegloper”, verklaart hij één dag later die plotse terugval. 

8 reacties

  • bob jansens

    5 jaar geleden
    aan Ronny Verachtert, Van Aert rijdt alle wedstrijden voor de Wereldbeker; in deze wedstrijden wordt er GEEN startgeld betaald... Hij laat wel wedstrijden van DVV en Superprestige schieten, wedstrijden waar wel startgeld betaald wordt...
  • Ronny Verachtert

    5 jaar geleden
    wanneer gaat die Van Aert nu eigenlijk eens stoppen met jankken
  • Ronny Verachtert

    5 jaar geleden
    ik vraag mij eigenlijk waarom de mensen die crossen organiseren nog betalen aan iemand zoals VAN AERT die toch niks presteren in het veldrijden
  • willy van dijck

    5 jaar geleden
    Wie heeft die miserie gemaakt hij zelf denk ik toch, allemaal comedy hij is gewoon slecht leeft er niet meer voor en dan heeft zijn vorige ploeg het gedaan. Hij loopt naast zijn schoenen wat gaat hij volgend jaar zeggen dat alles mislukt dat hij een slechte winter heeft gehad zeker.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Vandaag lees ik dat W V Aert met muizenissen in zijn hoofd zit met het verbreken van zijn contract maar dat mag geen excuse zijn, dat Is zijn eigen schuld. Een contract kan stopgezet worden als beide partijen dat willen en dat is nu niet het geval.