Tips voor citytrips met kleine kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tips voor citytrips met kleine kinderen. © Jip van den Toorn

7 tips voor citytrips met kleine kinderen

Het ParoolEen weekje New York of een paar dagen Antwerpen onmogelijk vanwege een zeurende peuter of kleuter? Onzin, stelt Eva Munnik, schrijver van de reisgids Kids & the City. “Zeker jonge kinderen zijn heel goed te brainwashen.”

0 reacties

  1. Van 9,1/10 op Booking.com tot jaccuzi met waanzinnig uitzicht: in deze vijf luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren
    PREMIUM
    BINNENKIJKER

    Van 9,1/10 op Booking.com tot jaccuzi met waanzinnig uitzicht: in deze vijf luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren

    Het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ is niet alleen een lust voor het oor, maar evengoed voor het oog. Als kijker kon je de afgelopen weken wegdromen bij de idyllische omgevingen en wondermooie locaties waar de deelnemers logeren. Het goede nieuws is dat je in die prachtige villa’s op vakantie kunt, zelfs nog deze zomer. Kijk mee binnen in de huizen waar de muzikanten Vlaamse muziekgeschiedenis schreven, lees het verhaal erachter en ontdek hoeveel je betaalt voor een verblijf.
  2. Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisselen en twerkcompetities: rechtstreeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleister (maar soms loopt het ook mis)

    Naar elkaar zwaaien, nummers uitwisse­len en twerkcompe­ti­ties: recht­streeks portaal tussen New York en Dublin is ware trekpleis­ter (maar soms loopt het ook mis)

    24 uur per dag live in contact staan met mensen die 5.000 kilometer verderop leven. Dat is het concept van The Portal, een technologisch kunstwerk dat Dublin en New York met elkaar verbindt. Toevallige voorbijgangers krijgen de kans om naar elkaar te zwaaien, meer flirterige types twerken en wisselen nummers uit. In een mum van tijd is de spitsvondige creatie uitgegroeid tot een ware trekpleister, maar soms loopt het ook mis. Zo liet een Ier op het grote scherm een foto zien van het traumatische moment waarop het tweede vliegtuig zich in de WTC-toren boorde. Een vrouw moest ook al opgepakt worden omdat ze haar kleren uitdeed.