© Twitter - Isopix

Leger moet zich excuseren nadat piloot “onacceptabel” grapje uithaalt in de lucht

De piloot die donderdag in het luchtruim boven Washington besloot een grapje uit te halen, heeft zich dat intussen waarschijnlijk al beklaagd. De penis die hij in de lucht tekende, haalde het lokale nieuws, waarna zijn legeroversten zich gedwongen voelden zich te excuseren voor zijn gedrag, waardoor het uiteraard nog groter nieuws werd.

nkdr

Inwoners van het Amerikaanse Okanogan County in Washington kregen donderdag een gewaagd kunstwerkje te zien in het luchtruim boven hun huizen. Een militaire piloot had er, vermoedelijk terwijl hij wachtte op toestemming om te landen, met de uitlaat van zijn vliegtuig een penis getekend in de lucht.

“Nadat het de cirkels aan de basis maakte, wist ik wat het was en ben ik beginnen lachen”, vertelt Ramone Duran aan The Sun. “Het was grappig om zoiets te zien. Je verwacht zoiets niet.”

De legertop vond het voorval minder grappig. Toen de luchtpiemel het lokale nieuws haalde, kwamen ze al snel met een mededeling waarin ze stelden dat het inderdaad om een vliegtuig van het leger ging, en waarin ze zich excuseerden voor het gedrag van de piloot.

“Het leger houdt zijn luchtvaartpersoneel aan de hoogste standaarden en we vinden dit absoluut onacceptabel, van geen enkele trainingswaarde en we roepen de bemanning ter verantwoording”, luidde de mededeling.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER