©EROTEME.CO.UK
Volledig scherm
© ©EROTEME.CO.UK

Hond George Michael lijkt nog steeds te rouwen om baasje

Abby, de hond van overleden superster George Michael lijkt nog steeds te rouwen om haar baasje. Toen George Michael overleed in december 2016 was de hond erg levendig en gezond, maar nu ziet ze er triest en ongezond uit. 

9 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Misschien vraagt ze om bij haat trouwe vriend en baas te mogen zijn.Dus ....samen naast elkaar zal haar wel terug gelukkig maken.
  • Marc Geerts

    6 jaar geleden
    Hond is oud en versleten , zet de hond op dieet of hij sterft zeer snel. Een proffesionele hondenwandelaar heeft dat dier niet nodig, een gewoon iemand die de hond voldoende aandacht en verzorging geeft. Proffesionele wandelaar....allez weer een zwaar beroep bij.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Dieren kunnen rouwen voor hun meester. Mensen denken het testament.
  • Nicole Borremans

    6 jaar geleden
    Wat een zever!Abby is gewoon oud &lijdt waarschijnlijk aan ouderdomskwaaltjes maar wordt goed zeer goed verzorgd!
  • Noa Marien

    6 jaar geleden
    Toen ik honden keerde kennen moest ik echt ni veel meer weten van mensen? Hoe zou da toch komen ?!
  1. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”
  2. RECENSIE. Met geslaagde Sportpaleis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”
    Play
    PREMIUM
    Muziek

    RECENSIE. Met geslaagde Sportpa­leis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”

    Glitter, vuurwerk en héél veel liefde: het Sportpaleis werd omgetoverd tot een magische muziektempel door Camille (22). Tijdens de opener van haar ‘Magie’-concertreeks toonde de zangeres zich een vakvrouw - geholpen door een resem hits, een show waar productioneel niets op aan te merken viel én schattige liefdesverklaringen aan partner Dino en haar ouders. Antwerpen zag zaterdag - op kindermaat - de Vlaamse evenknie van Dua Lipa aan het werk.