Lauterbrunnen in Zwitserland.
Volledig scherm
Lauterbrunnen in Zwitserland. © Thinkstock

Deze 25 betoverende plekken moet je volgens kenners gezien hebben in 2018

27 reacties

  • Jean Melis

    6 jaar geleden
    Hier bijna vlakbij : Mont d'arrée bretagne !!!
  • Daniel Wouters

    6 jaar geleden
    Ben in september naar plevicemeren geweest in Kroatië,er was zoveel volk dat je moest aanschuiven bij elke waterval,spijtig.
  • Kamil Kose

    6 jaar geleden
    Allemaal mooi,de aarde heeft namelijk veel van deze bewonderenswaardige plaatsen,alleen dat de mens zelf het allemaal ruïneert,hoop dat we dat over 30 jaar nog kunnen zeggen met het aanhoudende vernietiging over een deel van wereld!
  • Carlo Verstappen

    6 jaar geleden
    Prachtige foto's, nu nog daar geraken.
  • Steve Van de Voorde

    6 jaar geleden
    Al 6 van de 25 gedaan. Nog een paas dus ;)
  1. ‘Expeditie Robinson’ of ‘De Mol’ naspelen: dit is het meest avontuurlijke reisbureau van België
    PREMIUM

    ‘Expeditie Robinson’ of ‘De Mol’ naspelen: dit is het meest avontuur­lij­ke reisbureau van België

    Bent u uw reis voor dit jaar aan het plannen? En mag het een beetje avontuurlijker dan anders? Wat dacht u van elf dagen overleven op een onbewoond eiland? Of tien dagen lang op zoek gaan naar de saboteur van de groepsreis? Lees: Expeditie Robinson of De Mol, maar dan zonder camera’s. Het kan bij misschien wel het meest avontuurlijke reisbureau van het land. Hier verklappen oprichters Joris (43) en Jana (34) het verhaal erachter: “Op reis kunnen mensen zelfs een geldprijs winnen.”
  2. Is er nog toekomst voor skitoerisme in Alpen door klimaatverandering? “Massaal gaan skiën zal tot het verleden behoren”
    PREMIUM

    Is er nog toekomst voor skitoeris­me in Alpen door klimaatver­an­de­ring? “Massaal gaan skiën zal tot het verleden behoren”

    Skiën te midden van het groen is een tafereel dat zich steeds vaker lijkt voor te doen. Want sneeuwtekort vormt een groeiend probleem voor het wintersporttoerisme. Nu de kans op witte winters in de Alpen afneemt door de klimaatverandering rijst de vraag: is er nog toekomst voor het wintersportoerisme zoals we het kennen? Wat zegt de wetenschap? Klimaatwetenschapper Lander Van Tricht legt uit: “Bij een opwarming van twee graden Celcius zal meer dan de helft van de Europese resorts risico lopen op te weinig sneeuw.”