Smartphone auto houder
Volledig scherm
Smartphone auto houder © Shutterstock

5 smartphoneaccessoires die je leven zoveel makkelijker maken

MultimediaWie smartphone zegt, zegt ook tal van accessoires waarmee je hem langer, makkelijker en efficiënter kunt bedienen. Deze vijf gadgets vinden wij redelijk onmisbaar.

4 reacties

  • Christophe Tribolet

    5 jaar geleden
    Xiaomi heeft een 20W draadloze autolader, werkt bij alle smartphones die dit ondersteunen, welliswaar is momenteel de Mi 9 de enige die tot 27W draadloos kan opladen... dit is evensnel, al dan niet sneller, dan met de kabel !!
  • Kirsten De Laet

    5 jaar geleden
    Een houder voor in de auto vind ik wel erg handig, mijn diesel oldtimer heeft geen ultra moderne snufjes aan boord dus moet ik andere hulpmiddelen zoeken en voor een bezoek aan een meeting in het verre Duitsland is zo'n houder erg praktisch wanneer ik mijn gps instel. Maar verder hoef ik geen prullen die aan mijn smartphone plakken.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Draadloos opladen gaat velen malen trager dan met een kabeltje.
  • Dries Schuddinck

    5 jaar geleden
    M'n wagen heeft een ingebouwd infotainment systeem met Android, dus de houder is niet nodig. M'n smartphone heeft geen wireless charging, dus die oplader... niet nodig Styluspen? Serieus!? Wie gebruikt dat? Gimbal... Ik moet de eerste persoon die zoiets meesleurt nog tegenkomen, maar dit is het enige écht handige accessoire dat ik me kan inbeelden? Gamecontroller... please! Koop een Xbox, Playstation of gamepc he mannekes