Op 26 mei racen duizenden badeendjes weer op de Lierse Binnennete.© rr

Duckrace keert terug naar Lier met volledig feestweekend

Lier -

Rotary Lier pakt dit jaar groots uit met hun jaarlijkse Duck Race op zondag 26 mei. Omdat het gaat om een jubileum-editie organiseren ze een volledig feestweekend. Van een VIP-avond met veiling op vrijdag tot een spannende Duck Quiz op zaterdag en de legendarische eendenrace op zondag.

“We starten het weekend op vrijdag 24 mei vanaf 16u30, dan ontvangen we in onze tent verschillende bedrijven met hun personeelsleden en klanten voor een onvergetelijke VIP- avond met unieke veiling, omkaderd door een aangenaam optreden van Music on Wheels en verschillende DJ’s”, legt Rotary Lier uit.  “Je kan ervoor kiezen om een VIP-tafel te nemen waardoor je met zes gasten toegang en een drankenpakket krijgt. Maar het is ook mogelijk om tickets te kopen aan de inkom.”

Op zaterdag 25 mei gaat de allereerste Duck Quiz door. “Iedereen is welkom vanaf 19 uur in onze feesttent op de evenementenweide, stipt om 20 uur starten we met ons quiz programma. Er zullen leuke prijzen te winnen zijn voor de beste teams, dit wordt beslist een aangename avond vol verrassingen, amusement en spel. De opbrengst van onze Duck Quiz gaat integraal naar onze goede doelen.”

“Zondag racen onze duizenden badeendjes op de Binnennete vanaf de Hoogbrug, ter hoogte van de Lierse Grote Markt, tot de evenementenweide, waar de winnende exemplaren worden opgevist en alle festiviteiten, die gratis toegankelijk zijn, zullen plaatsvinden.

Voor de race kan je genieten van een ontbijtbuffet tussen 9 en 12 uur om of een fiets-en wandeltocht naar keuze vanaf 8 uur. “De start van de race is voorzien om 15 uur en doorlopend, van 12 tot 22 uur is iedereen welkom voor tal van activiteiten, randanimatie, spetterende optredens en food trucks. Wij verwachten ook dit jaar duizenden toeschouwers uit Lier en omstreken.”

Eendjes, met elk een uniek volgnummer, kunnen online of in één van de adoptiepunten geadopteerd worden voor 10 euro per stuk. “Met je eendje maak je niet alleen kans op een leuke prijs, je steunt er onze goede doelen mee en je krijgt voor elk eendje ook een gratis drankje op de evenementenweide.” (HB)

De duckrace lokt altijd heel wat kijklustigen.© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners