REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Elon Musk: “Ik werk tot 120 uur per week. Zonder slaapmiddel doe ik vaak geen oog dicht. En het ergste moet nog komen”

BuitenlandElon Musk heeft in een interview met de krant The New York Times getuigd over wat hij zelf het “moeilijkste en pijnlijkste jaar” van zijn carrière noemt. De topman van elektrische wagenbouwer Tesla en ruimtevaartbedrijf SpaceX vertelde geëmotioneerd over zijn zware job en de gigantische impact die deze heeft op zijn privéleven. “Ik werk tot 120 uur per week. Zonder slaapmiddel doe ik vaak geen oog dicht. En het ergste moet nog komen.”

176 reacties

  • Alain Stuker

    6 jaar geleden
    Ik werk 2 uur per week, soms 3 uur maar dan houd ik met dit overwerk rekening bij de volgende week. Ik heb hersens.
  • Kevin Vermeirssen

    6 jaar geleden
    Als je steeds meta dere onzin moet afkomen om te verklaren dat er weer 100den miljoenen zijn verbrand heb je 120uur per week nodig.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Maar je kan wel die overtollige energie van zonnepanelen gebruiken om waterstof te produceren door elektrolyse. Nu produceren die het meeste energie op momenten dat je ze niet nodig hebt, peter colson. En dat is iets milieuvriendelijker dan opslaan in lithium batterijen.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    100% correct, Werner Ansoms. Je hebt meer energie nodig om waterstof te maken dan wat je er uit krijgt. Men kan ook methaan CH4 omzetten in waterstof. Nadeel, zo'n kraakinstallatie moet minstens 700 graden worden gestookt en het bijproduct is CO, koolstofmonoxide. Dit om maar een idee te geven hoeveel energie je nodig hebt voor wat waterstof
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dan kan je geen verstandige beslissingen meer nemen. Zelfs niet als je veel verstand hebt. Maar hij heeft er blijkbaar toch niet genoeg om dat in te zien.