Herenthout - Ranst B

Vierde Provinciale F Antwerpen

Sterke tweede helft genoeg voor Herenthout tegen Ranst B

De eerste helft bleef zondag zonder doelpunten tussen Herenthout en Ranst B, maar in de tweede helft nam Herenthout de controle over het duel en won uiteindelijk met 2-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Lenny Van Den Broek zich gelden toen hij scoorde en Ranst B op voorsprong bracht. Dominic Jacobs maakte in de 65ste minuut gelijk namens Herenthout. Jacobs scoorde nog een keer en maakte het beslissende doelpunt in de 75ste minuut. Jacobs voltooide zo de comeback van Herenthout.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Herenthout drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Ranst B één overwinning en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor Ranst B de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 51' Van Den Broek 0-1, 65' Jacobs 1-1, 75' Jacobs 2-1.

GELE KAARTEN: 63' Mertens (Herenthout), 63' Le Blon (Herenthout), 65' Van Dael (Herenthout).