Heibos - Wildert

Vierde Provinciale C Antwerpen

Van Dijck leidt Wildert naar zege tegen Heibos

Wildert scoorde zondag drie keer in de uitwedstrijd tegen Heibos. Het duel eindigde op 1-3.

Benjamin Van Dijck opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team. Van Dijck bracht in de 27ste minuut Wildert op 0-2. Casper Van Mol verkleinde de achterstand van Heibos in de 76ste minuut. Maar Heibos was niet in staat om meer goals te maken. De uiteindelijke 1-3 voor Wildert werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jens Van Hooydonk.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Heibos drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Wildert vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

DOELPUNTEN: 4' Van Dijck 0-1, 27' Van Dijck 0-2, 76' Van Mol 1-2, 87' Van Hooydonk 1-3.

GELE KAARTEN: 70' Van Dijck (Wildert), 76' Van Assche (Heibos), 76' Kustermans (Wildert), 83' Konings (Wildert), 83' Lambrechts (Heibos).