SC Mechelen B - Hombeek

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Hombeek verslaat SC Mechelen B met 0-3

SC Mechelen B verloor de achtste wedstrijd na elkaar. Het ging vrijdag met 0-3 onderuit in de thuiswedstrijd tegen Hombeek.

Hombeek benutte na 12 minuten een kans en bracht de score op 0-1. Shari Nijs vergrootte de marge naar 0-2 na een half uur. Lotte Slagmolen diepte de voorsprong uit in de in de 90ste minuut minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft SC Mechelen B vijf keer verloren, terwijl Hombeek drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd van SC Mechelen B is op zaterdag 27 april om 14 uur uit tegen Oppuurs. Hombeek speelt op dezelfde dag om 10 uur thuis tegen Nijlen.

DOELPUNTEN: 30' Nijs 0-2, 90' Slagmolen 0-3.