Stoppen slaan door bij werknemer wedkantoor na provocaties van klant

Een werknemer bij het Engelse wedkantoor Betfred is ontslagen na een zware confrontatie met een klant. Toen een man zich verbaal agressief gedroeg, kon de werknemer zijn woede niet meer beheersen. Hij stapte meteen richting de klant en deelde meerdere vuistslagen uit op zijn gezicht.

kmlo

Amateurbeelden van het incident, daterend van vorige maand, doken pas de afgelopen dagen op via verschillende sociale media. De aanleiding voor de ruzie wordt aan de hand van de video weliswaar niet duidelijk. Wel valt te horen hoe de klant aanvankelijk een beledigende opmerking roept naar de werknemer, waarna het gevecht tot stand kwam. Omstanders die het incident filmden, leken niet meteen geneigd om de mannen uit elkaar te houden.

Het geweld bleef niet zonder gevolgen. Eens de directie van het bedrijf ook weet had van de videobeelden, werd de man ontslagen. “We werden in februari op de hoogte gebracht van de video, hebben een onderzoek gestart en de juiste maatregelen genomen”, klonk het bij de woordvoerder.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer