ANP
Volledig scherm
© ANP

Partijen besteden kwart miljoen aan Facebook

De verschillende politieke partijen hebben de voorbije maanden al minstens 229.900 euro besteed aan advertenties op Facebook. Dat blijkt uit een analyse van de online tool inzicht.io. Die maakt gebruik van de gegevens die Facebook zelf sinds kort beschikbaar stelt. Dat schrijven De Tijd en De Standaard.

6 reacties

  • Dirk Kindt

    5 jaar geleden
    Om even bij stil te staan. Van FB krijg je verschillende interpretaties. Zo heeft iedereen de kans om een eventuele waarheid te ontdekken. Andere informatiebronnen zijn niet aldoor objectief.
  • Laetitia David

    5 jaar geleden
    Ze kosten ons allemaal te samen 59 million voor deze verkiezingen.
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    dit is geld dat alle partijen wettelijk mogen uitbesteden .dus wat is het probleem .en ja de burger betaald dit .alsook de pamfletten en affiches en aanplakborden .en daar gaat geen verandering in komen wie er ook mee gaat regeren
  • Kees Vink

    5 jaar geleden
    Veel geld over om hun postjes te verzekeren. Wij zullen wel tot ons 70ste werken om dit te betalen. Heb reeds 4 keer dezelfde folder van NV-A in mijn brievenbus gekregen.
  • Raphael Coryn

    5 jaar geleden
    En daar is dan alweer geld voor! Politici smijten met geld, allemaal belastinggeld die voor veel andere dingen benut kunnen worden. Walgelijk.