Kendall Jenner
Volledig scherm
Kendall Jenner © EPA

20 miljoen euro in één jaar: Kendall Jenner is bestbetaalde model ter wereld

CelebritiesVolgens zakenblad 'Forbes' is Kendall Jenner veruit het bestbetaalde model ter wereld. 

0 reacties

  1. “Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimentatie”: de gigantische geldmachine achter de Kardashians
    PREMIUM
    Celebrities

    “Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimenta­tie”: de giganti­sche geldmachi­ne achter de Kardas­hians

    Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de geldmachine van Hollywood zijn. “Mama Kris strijkt telkens 10 procent op.”
  2. KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpremière van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”
    film

    KIJK. Adil El Arbi en Bilall Fallah met Will Smith op wereldpre­miè­re van ‘Bad Boys: Ride or Die’: “Grote eer voor ons”

    Woensdagavond ging de vierde ‘Bad Boys’-film in première in Dubai, ‘Bad Boys: Ride or Die’. Hoofdrolspelers Will Smith (55) en Martin Lawrence (59) maakten een grootse entree en reden de bioscoopzaal binnen met een Porsche. Maar ook de Belgische regisseurs van de film konden niet ontbreken. Adil El Arbi (35) en Bilall Fallah (38) spraken vol lof over het evenement en hun film. “Dit is de coolste stad ter wereld en we vertegenwoordigen de coolste film ter wereld, het een perfecte match”, vertelde Bilall aan het publiek.