Twee slachtoffers met steekwonden gevonden voor ingang van ziekenhuis

Aan het Erasmusziekenhuis in Borgerhout zijn afgelopen nacht rond half één twee slachtoffers van een steekpartij aangetroffen voor de ingang. Ze zijn allebei zwaargewond, maar verkeren niet (meer) in levensgevaar.

sare,dvd

Eén van de slachtoffers is een 24-jarige man. Er werden meteen ziekenwagens en mug-teams opgeroepen omdat het Erasmusziekenhuis zelf geen spoedgevallendienst meer heeft.

“Ondertussen hebben we met verschillende ploegen nazicht gedaan in de omgeving, maar we vonden niemand die betrokken zou kunnen zijn bij de feiten”, zegt Wouter Bruyns van de lokale politie. “Het onderzoek naar wat er gebeurd is en in welke context, is volop aan de gang.”

Volgens sommige bronnen zouden de mannen betrokken zijn geweest bij een geschil rond de verkoop van drugs. Het steekincident zelf zou zich in de buurt van de Bevrijdingstunnel hebben afgespeeld. De twee slachtoffers zijn gekend bij de politie, maar zouden niet gelinkt zijn aan het milieu van de cocaïnesmokkel.

Het incident zou losstaan van een ander steekincident dat zich donderdagnacht heeft voorgedaan bij café De Valk in de Offerandestraat in Antwerpen-Noord. Daar had een dronken man met een mes staan zwaaien en raakten twee mensen lichtgewond. De dronken man werd gearresteerd.

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER