© Veronique De Koninck

© Veronique De Koninck

thumbnail: null
thumbnail: null

Krokusstage bij Stevoort Basketbalclub groot success

45 enthousiaste basketballers in de leeftijden van 6 tem 16 jaar uit diverse clubs beleefden een sportieve driedaagse stage bij Stevoort Basketbalclub.

Veronique De Koninck

Onder de deskundige leiding van coaches Frank Schevenels, Koen Roost, Ilke Vanaenrode, Janni Copermans en Giel Everaerts werd er drie dagen lang hard gewerkt aan het verbeteren van de basketbal fundamentals zoals passing, dribbelen, shooting en wedstrijd situaties.

Op de eerste dag van de stage bracht Yannick Desiron van Limburg United een bezoekje aan ons kamp. De deelnemers vonden dit geweldig en mochten al hun vragen op hem afvuren. Vervolgens nam Yannick uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen onder de deelnemers.Op de tweede dag kregen we bezoek van Limburg United speler Tate Unruh. Hij nam de kampgangers onder handen met enkele oefeningen die hun shooting skills bevorderden. Daarna nam hij de tijd om met iedereen een praatje te slaan en handtekeningen uit te delen.

Na afloop van de stage werd iedereen beloond met een diploma en waren er bekers per leeftijdscategorie voor de beste ‘shooters’ van het kamp.

In de herfstvakantie wordt er een nieuwe driedaagse High 5 stage georganiseerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer