© REUTERS

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Deense spelers charteren privéjet zodat Knudsen zijn pasgeboren baby kan zien

Met de sfeer in het Deense kamp zit het snor. Om verdediger Jonas Knudsen de kans te geven zijn pasgeboren baby te zien, legden alle spelers samen zodat er een privéjet kon worden gecharterd.

De partner van de 25-jarige linksachter zou pas na het WK bevallen, maar twee dagen voor de match tegen Peru kreeg Knudsen het bericht dat de weeën waren begonnen. Daags na de wedstrijd tegen Peru, die Denemarken vrijdag met 1-0 won, stapte de speler het privévliegtuig op om zijn pasgeboren dochter te zien. Met dank aan zijn ploegmaats. Maandag sloot de international weer aan bij de groep.

“Uiteraard was zijn plaats thuis. We hebben allemaal met de glimlach samengelegd zodat hij zijn dochter kon zien”, legt middenvelder Thomas Delaney uit in Ekstra Bladet.

De Deense nationale ploeg beleeft overigens een babyboom. Tijdens de WK-voorbereiding miste sterspeler Christian Eriksen immers ook al enkele dagen nadat zijn zoontje werd geboren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER WK 2018 Rusland