AP
Volledig scherm
© AP

Bollywoodlegende Sridevi (54) overlijdt na hartaanval op huwelijk neef

Bollywoodlegende Sridevi (54) is overleden na een hartaanval in Dubai, waar ze een huwelijk van haar neef bijwoonde. Dat melden verschillende Britse kranten. Sridevi, die eigenlijk Shree Amma Yanger Ayyapan heet, is een van de grootste vrouwelijke sterren van India. 

1 reactie

  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Ken ze niet maar ziet er een aangename prachtige inteligente vrouw uit
  1. Ontmoet de ‘maffiafamilie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australische Al Capone”
    PREMIUM
    Celebrities

    Ontmoet de ‘maffiafa­mi­lie’ van Bianca Censori, de vrouw van Kanye West: “Haar oom is de Australi­sche Al Capone”

    Vaderlief is er niet mee opgezet, met Bianca Censori (29) die op dagelijkse basis naast haar man Kanye West paradeert in niets verhullende outfits. Maar Elia - bijnaam Leo - Censori is zelf geen heilig boontje. De Australiër met Italiaanse roots heeft een zwaar crimineel verleden, net als Bianca’s andere familieleden. De Censori’s staan bekend als een notoire maffiafamilie. Wat hebben ze precies op hun kerfstok? “Een rivaliserende bende wou haar vader vermoorden.”
  2. KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broadway-musical
    Celebrities

    KIJK. Angelina Jolie verschijnt vol trots samen met jongste dochter Vivienne (15) op rode loper van hun Broad­way-musical

    De jongste dochter van Angelina Jolie (48) lijkt in de voetsporen van haar mama te treden. Vivienne Jolie-Pitt (15) werkte mee aan de Broadway-musical ‘The Outsiders’, waar haar bekende moeder de hoofdproducer van is. Ze verschenen samen met de acteurs op de rode loper in New York. En natuurlijk waren alle ogen en camera’s gericht op Vivienne, die nog ietwat onwennig oogde. Haar moeder had wel alleen maar lof voor haar. “Er zijn artiesten die aan zichzelf denken en artiesten die iedereen aanmoedigen, zij is die laatste persoon”, vertelde Jolie tijdens het persmoment.