Jolien De Keulenaer.© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Het lijkt alsof ik al dagen in een rollercoaster zit”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Jolien De Keulenaer (30).

Laurens Van Aert

“Afgelopen week vierde ik mijn dertigste verjaardag met een intens tripje naar Londen. Mijn vriend en ik hebben vijf dagen lang de toerist uitgehangen. We bezochten de klassieke trekpleisters, maar passeerden net zo goed langs minder ontgonnen pareltjes.”  

“De reis kreeg een extra dimensie met een oude analoge camera van mijn grootvader. Mijn vriend en ik dokterden uit hoe we mooie beelden konden schieten, en testten dat voor het eerst uit in Londen. We zijn razend benieuwd naar het resultaat.”

“Ik ben blij dat we niet deze week in Engeland zijn. Ik ben namelijk al enkele dagen op de sukkel met mijn gezondheid: ik zit thuis met vertigo. Mij evenwichtsorgaan is verstoord, waardoor het lijkt alsof ik al drie dagen in een rollercoaster zit.”

“Helaas kan ik er weinig aan doen. Ik zet nu voor het eerst sinds enkele dagen een voorzichtig stapje in de wereld. Fietsen of autorijden zit er nog niet in, want zodra ik mijn hoofd beweeg, dreig ik omver te vallen. Ach, het komt allemaal wel goed.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen