Nederlandse familie zoekt al tien dagen naar auto nadat vader (70) vergeet waar hij hem parkeerde

© Evan Mertens/Facebook

De 70-jarige Nederlander Rien is zijn wagen kwijt: de man parkeerde de witte Nissan zoals wel vaker aan de rand van de stad Utrecht om vervolgens de fiets naar het centrum te nemen, maar kan zich nu al tien dagen niet herinneren waar precies.

Bron: De Telegraaf

Het is een regelmatig tripje voor Rien uit Rosmalen: hij vertrekt met zijn witte Nissan Evalia naar de Utrecht en parkeert dan net buiten het centrum om hoge parkeerkosten te vermijden. Dat ging eigenlijk altijd goed, tot tien dagen terug. Want Rien is, na een afspraak in de Domstad, zijn Nissan kwijt. Daarom heeft zijn zoon op Facebook mensen gevraagd om mee te zoeken.

Op 18 april is Rien naar Utrecht getrokken. Ten zuiden van het centrum heeft hij geparkeerd en is hij per fiets verder gegaan. Maar de auto is sindsdien nog niet teruggevonden. Op Facebook schrijft zijn zoon dat zijn geheugen achteruit gaat. De familie vermoedt dat de auto ergens in het zuiden van Utrecht of in het noorden van de aangrenzende gemeente Nieuwegein staat. Een bijkomend struikelblok is dat de telefoon van Rien via de app van Nissan niet verbonden is met simkaart van de navigatie van de auto, zoals bij moderne auto’s vaak wel het geval is. Alle hulp is welkom, aldus de familie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen