Acteur Mathijs Scheepers loopt dubbele beenbreuk op, met gevolgen voor ‘Milo’

De makers van de telenovelle Milo zullen eens diep gezucht hebben. Nadat acteur Mathijs F. Scheepers (49) een dubbele beenbreuk opliep moeten de scripts herschreven worden.

Sporten is gezond, maar niet altijd. Mathijs F. Scheepers , bekend van onder meer de serie Vermist, is keeper bij de veteranen. Nadat hij de bal had weggetrapt, werd hij nog getackeld door een tegenstander. De gevolgen waren navenant. Het been van Scheepers lijkt aan diggelen gestampt. De schade? Zowel het scheenbeen als kuitbeen gebroken.

De noodzakelijke chirurgische ingreep in het ziekenhuis is al achter de rug, maar het herstel duurt weken. Zo moet hij anderhalve maand op krukken lopen om het been niet te overbelasten. Pas midden deze zomer kan hij weer normaal stappen.

Impact op Milo

Uiteraard heeft dit gevolgen voor de opnames van Milo. Scheepers werd de komende weken voortdurend op de set verwacht als zijn alterego Pol. De meeste opnames kunnen doorgaan, maar dan zal Mathijs wel steeds moeten zitten. Aangezien er in het verleden wel meer acteurs met een gebroken arm of been of een bol buikje op een set hebben gestaan, weten tv-makers perfect hoe ze zulke dingen kunnen verbergen voor de kijkers. Mits de juiste camerastandpunten en aanpassingen van de scripts zal er niks van te merken zijn dat de acteur tijdelijk immobiel is.

(tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER