Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Familievermogens verbergen zich voor 'rijkenregister'

rijkenregisterZowel kleine zelfstandigen als grote zakenfamilies hebben er veel voor over om hun anonimiteit te bewaren nu een overheidsdatabank hun vermogen dreigt bloot te geven, schrijft De Tijd. Ze hernoemen de familiale vennootschap, verhuizen ze naar het buitenland of ontbinden ze zelfs. 

26 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    'k Zou teveel schoonheidsfoutjes (in mijn belastingaangifte moeten) maken, Christel ! en veel te veel persoonlijke en dingen van de zaak correct willen aangeven tegen het eventuele advies van een boekhouder.
  • Christel Hanssens

    6 jaar geleden
    Marc Van Der Voedt, waarop wacht je nog ? Nog geen zelfstandige?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De beste manier om arm te worden is door voor een rijke te werken........
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Of... Christel Hanssens laat de "zelfstandige" voor alle "onkosten" zelf opdraaien (etentjes, feesten, luxe voertuigen, telecom en mediaspullen, jachten, representatieve merkkledij) zonder dat ze via hun fraudeleus opgezette BVBA, NV, SA (om het Waalse bezit te verdoezelen) inbrengen bij de FOD. Kan het zijn dat 2 oktober te snel nadert voor je ?
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    Tja, de rijken....ze komen met alles weg. Onze regeringen maken de wetten afgestemd op de rijken. Veranderingen worden dan ook ruimschoots op tijd aan hun meegedeeld zodat ze manieren kunnen vinden om er wee weg te komen. Natuurlijk met hulp van alle achterpoortjes die de regering voor hun inbouwt in de wetten. Belgie...het land waar werken zich niet loont.