screenshot
Volledig scherm
© screenshot

VIDEO. “Plastic, plastic en nog eens plastic: Britse duiker filmt zee van afval bij toeristische trekpleister Bali

Een occasionele tropische vis. Daar moest de Britse duiker Rich Horner het dan maar mee doen toen hij zich in het water waagde aan een ooit zo mooie duikplaats nabij de Indonesische toeristische trekpleister Bali. Intussen zetten de autoriteiten alles op alles om het bezoedelde paradijs van weleer van de ondergang te redden, maar zonder veel succes.

12 reacties

  • paul van gele

    5 jaar geleden
    Ik heb een alles brander dus ik ruim alles netjes op.
  • willy van der Wijk

    6 jaar geleden
    helaas kan men aan de chemiereuzen geen straf opleggen daar zij miljarden verdienen met dit goedkope product, dus heeft ons wereldje de doodstraf door die onnozele troep van oliereuzen die het verwerken in de chemiereuzen en al zingend en dansend gaan we naar ons einde in tomorowland.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    KRISTOFF JOOSENS; Je hebt gelijk, maar ook hier lopen nog zat vuilakken rond, kijk maar eens in de gemiddelde Belgische berm, en de wind blaast het de zee in waar het met de stroming gemakkelijk in Bali uitkomt. Ik woon 15 km van de dichtstbijzijnde McDonalds en blijkbaar is het te veel moeite om de milkshake beker tot thuis mee te nemen om het daar bij het afval te steken, nee, makkelijker even voor mijn deur uit de auto gezwierd
  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    Ik zag hetzelfde enkele maanden geleden in Boracay in de Filipijnen . De zogenaamde witte stranden lagen vol plastiek terwijl de hotels hun afvalwater gewoonweg over het strand dumpten.
  • Johan Goossens

    6 jaar geleden
    Mijn hart bloedt