De Vlaamse regering moet haar portefeuille bovenhalen voor Arkimedes. Minister van Economie, Philippe Muyters, erfde het dossier van zijn voorganger.
Volledig scherm
De Vlaamse regering moet haar portefeuille bovenhalen voor Arkimedes. Minister van Economie, Philippe Muyters, erfde het dossier van zijn voorganger. © Photo News

Durffonds Arkimedes kost belastingbetaler 66,5 miljoen

Het Arkimedes-fonds gaat zijn 30.000 aandeelhouders bij elkaar roepen met de vraag de vervroegde stopzetting van het durfkapitaalfonds goed te keuren. Dat schrijft De Standaard. 

100 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Wat een klungelaar die Muyters net als de rest van de nva bedriegers.
  • Antonio Vivaldi

    6 jaar geleden
    En die krijgen hun geld wel terug?
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Muyters was de slogan van de nva niet " wat we zelf doen doen we beter"? Blijkt ook hier weer dat jullie leugenaars zijn al 15 jaar in de Vlaamse reberingen en kijk nog een verliespost en dan zelf in het leven geroepen,maar dan hoor je de nva aanhang niet he. Liegende huchelaars van nva.
  • jozef stevens

    6 jaar geleden
    Niet te geloven wat deze blunder en kibbel regeringen zich zowel op Vlaams als federaal niveau mogen veroorloven gewoon met pek en veren de laan uit sturen.De werkende kleine zelfstandige gepensioneerde of zwakke moeten steeds de rekening betalen.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    in 2004-2008 was de NVA niet aan het besturen,er was één verkozene,stomme peeters