Het beroemde en inmiddels beruchte interview, waarbij Jimmy Fallon het haar van toen nog presidentskandidaat Donald Trump door de war bracht. Critici stellen dat het gebaar en het lollige interview Trump vermenselijkten.
Volledig scherm
Het beroemde en inmiddels beruchte interview, waarbij Jimmy Fallon het haar van toen nog presidentskandidaat Donald Trump door de war bracht. Critici stellen dat het gebaar en het lollige interview Trump vermenselijkten. © AP

Donald Trump boos op talkshowhost Jimmy Fallon: "Wees een vent, Jimmy"

Hoewel het bijna twee jaar geleden is dat Donald Trump te gast was bij talkshowhost Jimmy Fallon, toen nog als presidentskandidaat, is er nog altijd een 'fittie' gaande tussen hen. Trump verwijt Fallon dat hij "niet zo moet janken" over het interview dat hij met hem gedaan heeft en waarmee hij Trump naar eigen zeggen menselijker maakte, aldus de Amerikaanse president op Twitter.

12 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    't Is en 't blijft "Trumpshow"
  • Jan Corneillie

    6 jaar geleden
    Een man zonder ruggengraat en zonder ballen. Verder geen aandacht aan besteden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Een vreemde, die de spot drijft met je haar én er op nationale televisie in 'roefelt'... dat heet volgens mij 'de spot drijven' en niet 'vermenselijken'. Verder zouden de criticasters in eigen boezem kijken... Hebben zij wél of niet een bezoekje gebracht aan de stembus? Trump werd winnaar door een 'je m'en fou'-kiezer.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Ik ben gene fan van Trump, maar dit is heel laag. Er moet nog altijd respect blijven tegenover mensen die je in vertrouwen hebben bezocht. Ik heb minder respect voor Jimmy en meer voor Trump die wat volwassener "be a man" zegt.
  • yahya kasmi

    6 jaar geleden
    Trump de bejaarde man nog een paar dagen en hij ligt onder de grond!