Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Vakbond wil uitleg van CEO Belgocontrol na panne: "Veiligheid primeert niet meer"

reizenOp Brussels Airport vertrekken en landen de vliegtuigen weer zo goed als normaal, op een afgeschafte vlucht en een occasionele vertraging na. Dat zegt een woordvoerster van de nationale luchthaven in Zaventem. ACV-Transcom wil nu weten waaraan de panne te wijten is: "Wij willen een onderhoud met CEO van Belgocontrol om uitleg te vragen over wat er is fout gelopen."

6 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Vakbonden stoken toch mensen op om te staken. willen ze nu ook nog alles controleren? Ben je dan nog niet genoeg op de hoogte van het reilen en zeilen van het personeel. Zitten jullie er niet voor iets tussen?
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Vakbonden hebben helemaal niks te willen of te eisen, voor mijn part de pot op met de vakbonden.
  • Frits Vandenberge

    6 jaar geleden
    Eigenlijk is dit geen reactie waard. Dat techniek en informatica niet 100% onfeilbaar zijn is te moeilijk voor sommige waterhoofden bij de vakbond. Lees hoe Belgocontrol dit professioneel opgelost heeft, maar je moet lang genoeg naar school geweest zijn om dit te begrijpen. Misschien ergens een stakingetje organiseren? Tijdens de vakantievluchten uiteraard.
  • ignace lambert

    6 jaar geleden
    begrijp niet goed wat vakbonden daar mee te maken hebben. Of zijn die aandeelhouder? stuur die wandelen
  • carina janssens

    6 jaar geleden
    Het gebeurd toch weer in de vakantie, vreemd, heb dit al tweemaal meegemaakt. Telkens UREN aanschuiven en wachten, geen communicatie en onze vakantie die slecht en vooral stressvol begint. Schandalig, bedankt Brussels Airport, wij zijn zéér mild voor jullie, zal ik maar 'sorry' zeggen aan de mensen die deze keer pech hadden.