EPA
Volledig scherm
© EPA

Serena Williams: "Meghan Markle en ik zijn heel close"

De vriendschap tussen Meghan Markle en Serena Williams is volgens de tennisster een hele bijzondere. De hertogin van Sussex en de 23-voudige grandslamwinnares sturen elkaar bijna dagelijks berichtjes en zijn elkaars steun en toeverlaat geweest de afgelopen maanden. Dit vertelde Serena in een interview met het Australische tv-programma The Project.

2 reacties

  • Laura Van Overstraeten

    6 jaar geleden
    Gaat Markle haar nu ook laten vallen omdat ze met de pers gesproken heeft? Of geldt dat alleen voor familie en onbekenden? Grootste vergissing ooit om zo iets de Britse monarchie binnen te halen!
  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    als je coach dadelijk toegeeft gebaren gemaakt te hebben en toch blijf je ontkennen scheelt er iets...
  1. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.
  2. KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen
    Celebrities

    KIJK. Justin Timberlake doet monden openvallen wanneer podium gaat zweven en kantelen

    Justin Timberlake (43) heeft z'n ‘Forget Tomorrow World Tour’ afgetrapt in Vancouver. Vooral het zwevende podium van de zanger deed de monden openvallen bij heel wat fans. Terwijl hij z'n hit ‘Mirrors’ zong, zat Timberlake vast in een veiligheidsharnas op een platform dat heen en weer schommelde. Op het einde van het nummer klapte het podium weer dicht. “Straf dat hij niet naar beneden is gedonderd", klonk het bij de fans. Op 3 en 4 augustus toont de zanger z'n kunstjes in het Antwerpse Sportpaleis.