REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ryanair schrapt tot 30 vluchten door staking Ierse piloten

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair verwacht dat morgen iets meer dan een kwart van haar in Ierland gebaseerde piloten zal staken. Ze moet daardoor tot 30 van 290 vluchten van en naar Ierse luchthavens schrappen, zo laat Ryanair weten. Er worden alleen vluchten geannuleerd op routes tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk. De vluchten van en naar het Europese vasteland zullen volgens Ryanair niet getroffen zijn.

1 reactie

  • José Lippens

    6 jaar geleden
    We kunnen dat alleen maar toejuichen voor de onze gezondheid. Minder CO2 uitstoot met hopen.
  1. Van 9,1/10 op Booking.com tot jacuzzi met waanzinnig uitzicht: in deze 5 luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren
    PREMIUM
    BINNENKIJKER

    Van 9,1/10 op Booking.com tot jacuzzi met waanzinnig uitzicht: in deze 5 luxevilla’s uit ‘Liefde voor Muziek’ kun je zelf ook logeren

    Het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ is niet alleen een lust voor het oor, maar evengoed voor het oog. Als kijker droom je telkens weg bij de idyllische omgevingen en wondermooie locaties waar de deelnemers logeren. Het goede nieuws is dat je in die prachtige villa’s op vakantie kunt, zelfs als je nog iets voor deze zomer zoekt. Kijk mee binnen in de huizen waar de muzikanten Vlaamse muziekgeschiedenis schreven, lees het verhaal erachter en ontdek hoeveel je betaalt voor een verblijf.
  2. Hoteluitbater Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annuleringen en ik sta machteloos”
    PREMIUM
    33

    Hoteluitba­ter Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 van zijn klanten oplichtten: “Het regent annulerin­gen en ik sta machteloos”

    Wie een hotel boekt of gaat boeken in de komende vakanties, kijkt maar beter uit. Hackers hebben het gemunt op hotelgasten. Plots krijg je een dringende boodschap van Booking.com of van je hotel in je inbox: “Uw hotel kon uw betaling niet verwerken. Bevestig uw boeking hier.” Maar die vraag is niet wat het lijkt. Robin Schluter (58), hoteluitbater, vertelt hoe de hackers op één uur tijd zelfs 180 van zijn klanten viseerden. Hoe gaan oplichters te werk? En hoe voorkom je dat jij slachtoffer wordt?