Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Loon inruilen voor andere voordelen wordt steeds populairder

WerkDe cafetariaplannen waarmee werknemers hun loonpakket flexibel kunnen invullen, winnen snel aan populariteit. Bij de hr-dienstverlener SD Worx, de grootste speler op de markt, stapten vorig jaar iets meer dan 19.000 werknemers in zo'n plan. Dat is de helft meer dan in 2017 en drie keer meer dan in 2015, schrijft De Tijd.

32 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Tot er op pensioen gaan.
  • jan geens

    5 jaar geleden
    Maar blijkbaar niemand hier vraagt zich af of het wel zo normaal is , zo’n onteigeningstarief op toch vrij beperkte inkomens ? Pak de oorzaak aan ipv de symptomen ! Maar ja ... de zak is leeg !
  • GILLIS VAN LAETHEM

    5 jaar geleden
    Waarom worden al deze vluchtwegen niet belast als gewoon loon zoals meerderheid werkenden ? Alles wat men ontvangt zijn inkomsten en moeten zo belast worden maar zal nooit gebeuren .
  • peter colson

    5 jaar geleden
    Oude buren pochten in de jaren 90 ook met allerlei voordelen in natura die ze kregen van hun baas. Ondertussen zijn ze gepensioneerd. Het stoefen is gedaan want nu kunnen ze niet meer genieten van al dat lekkers en hun pensioentje van 1250 euro valt ook serieus tegen. Mij konden ze nooit verleiden met auto, tankkaart, laptop en dergelijke. Mijn pensioen ligt wel rond 1700 NETTO.
  • Els P

    5 jaar geleden
    En je jeugd gelooft weer alles en kijk niet vooruit.