Christel verloor haar dochtertje, samen met haar andere dochter kreeg ze nu de eerste vlam van ‘De Warmste Week’

© Studio Brussel

‘De Warmste Week’ is begonnen en doet dat meteen met een gulle gift van mama Christel en haar dochter Lore aan het Berrefonds. Christel verloor haar dochtertje Oona en kon bij Berrefonds terecht voor een herinneringsdoosje aan haar te jong overleden dochtertje. Nu was het moment aangebroken om iets terug te doen.

nkdr

Het Berrefonds maakt herinneringsdoosjes voor mensen die een kindje verloren tijdens de zwangerschap of net na de geboorte. Iets wat ook mama Christel overkwam. Ter nagedachtenis van haar overleden dochtertje Oona, en om het Berrefonds te steunen dat haar door die moeilijke periode hielp, zamelden zij en haar andere dochter Lore geld in voor het fonds.

Ook Lore kijkt nog wel eens in dat herinneringsdoosje van haar zus, “maar niet zo veel”, vertelt ze. Al knikt ze gretig wanneer Linde vraagt of het niet gewoon leuk is dat het er is.

Met een indoor camping en hotdogverkoop wisten Lore en Christel 495 euro in te zamelen voor het Berrefonds. Daarvoor werden ze meteen beloond met de eerste vlam van ‘De Warmste Week’ van dit jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen