Vrouw (48) aangeklaagd voor aanranding omdat ze “te korte” rok van tienermeisje naar beneden trekt: “Ik zie je schaamhaar!”

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Utah is officieel in beschuldiging gesteld van aanranding, nadat ze tijdens een avondje uit de “te korte” rok van een meisje naar beneden had getrokken.

jvh
Bron: ABC, Daily Mail

Ida Ann Lorenzo (48) stapte zaterdagavond af op een groep tienermeisjes in een steakrestaurant, en trok vervolgens de rok van één van de meisjes zonder boe of ba naar beneden. Ze identificeerde zichzelf vervolgens als “vertegenwoordiger van de overheid”, en zei dat het meisje in kwestie zich schuldig maakte aan kindermishandeling omdat er ook kinderen rondliepen in het restaurant. “Als ik je billen nog eens naar buiten zie hangen, of je schaamhaar nog eens moet zien, bel ik de politie!”, riep ze.

De vrouw diende dezelfde avond ook effectief klacht in bij de politie. “Haar rok was opgetrokken tot boven haar vagina en billen”, zou ze in haar aangifte hebben gezegd. Volgens de vrouw had ze het meisje eerst gevraagd om haar rok naar beneden te trekken maar werd ze genegeerd, en deed ze het daarom zelf. Na onderzoek werd echter niet het tienermeisje, maar wel Lorenzo opgepakt en officieel in verdenking gesteld van aanranding. De vrouw is inmiddels weer vrijgelaten op borgtocht.

“Ik voelde me aangerand”

Ook het meisje – van wie de identiteit niet bekend is – diende maandag klacht in. De tiener vertelde de politie dat ze “geschrokken” was toen Lorenzo haar benaderde, haar billen aanraakte, en haar rok naar beneden trok. “Ik voelde me aangerand”, klinkt het in het politierapport.

Een vriendin van het meisje deelde op Tiktok een video met beelden van het incident. “Ze stapt af op mijn vriendin, reikt onder haar rok, trekt hem naar beneden, en zegt: ‘Je bent waarschijnlijk minderjarig, dit zou je niet moeten dragen’. ‘ Het was als een koortsdroom, het voelde alsof het nep was, alsof dit niet echt gebeurde”, aldus de vriendin.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen