EPA
Volledig scherm
© EPA

Meghan Markle trok stiekem naar New York voor haar babyshower

RoyaltyMeghan Markle (37) weet hoe ze zichzelf moet verwennen. Voor haar babyshower trok de nieuwbakken hertogin namelijk naar New York, waar ze vijf dagen lang met vrienden geniet van rust, eten en shoppen. 

0 reacties

  1. De laatste vorst zat amper een maand op de troon, de kroonprins pleegde een moord: hoe de dynastie van de Italiaanse royals ten val kwam
    PREMIUM
    Royalty

    De laatste vorst zat amper een maand op de troon, de kroonprins pleegde een moord: hoe de dynastie van de Italiaanse royals ten val kwam

    Italië is al bijna tachtig jaar geen monarchie meer, maar dat betekent niet dat de gewezen koninklijke familie bereid is om afstand te doen van hun titels of hun faam. Nadat ze tot 2002 uit hun eigen land verbannen waren, zijn ze nu niet meer weg te denken uit de Italiaanse high society. Van een koningin met meer dan 100.000 volgers op Instagram tot de beste vriend van onze prins Laurent: dit zijn de gevallen Italiaanse royals, en hun pijnlijke verleden.
  2. Is koning Filip de ‘armoezaaier’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”
    PREMIUM
    Royalty

    Is koning Filip de ‘armoezaai­er’ van Europa? Dit zijn dotaties van álle royals: “Kleinste monarchie behoort tot één van duurste in Europa”

    Aanzien en macht zijn kenmerken die alle Europese royals bezitten. Maar als het op hun verloning aankomt, zijn er toch nog immense verschillen. Nu becijferd werd dat onze koninklijke familie de afgelopen drie decennia meer dan 69 miljoen euro aan dotaties heeft ontvangen, onderzoeken we hoeveel belastinggeld er jaarlijks naar ieder Europees vorstenhuis vloeit én hoeveel die royals precies verdienen. Is koning Filip nu de ‘grootverdiener’ of de ‘armoezaaier’ van zijn collega’s? Dit zijn alle exacte bedragen.