Lyra-Lierse - Kontich B

Tweede Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Peeters leidt Lyra-Lierse naar zege tegen Kontich B

Lyra-Lierse scoorde zaterdag drie keer in de thuiswedstrijd tegen Kontich B. Het duel eindigde op 3-2.

De score werd in de 10de minuut geopend door Lyra-Lierse na een doelpunt van Britt Peeters. Lyra-Lierse bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Lisa Verbraeken scoorde in de 13de minuut. Peeters bracht in de 33ste minuut de thuisploeg op 3-0. Josse Van Dijck verkleinde de marge voor Kontich B in de 70ste minuut. Kontich B deed de tegenstander nogmaals pijn in de 71ste minuut van de wedstrijd toen Maaike Reynaert scoorde, maar Kontich B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Door deze zege heeft Lyra-Lierse nu 24 opeenvolgende overwinningen geboekt

Lyra-Lierse heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Kontich B vier overwinningen en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Kontich B de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 10' Peeters 1-0, 13' Verbraeken 2-0, 33' Peeters 3-0, 70' Van Dijck 3-1, 71' Reynaert 3-2.

GELE KAARTEN: 65' Van Boven (Kontich B), 66' Peeters (Lyra-Lierse).