Manager van Romelu Lukaku bevestigt onderhandelingen: “Transfer is niet gemakkelijk maar Inter wil hem”

© Photo News

Romelu Lukaku wordt al een tijdje gelinkt aan Inter maar de transfer begint nu stilaan vorm te krijgen. Zijn manager Federico Pastorello had vandaag in Milaan een gesprek met de sportdirecteur van de Italiaanse club en bevestigde nadien voor het eerst dat de onderhandelingen lopen.

vml

“Het is een droom en niet gemakkelijk te realiseren... maar ja, Inter wil hem en niets is onmogelijk”, vertelde Pastorello bij het buitengaan aan de Italiaanse journalisten.“Romelu heeft zijn wens al uitgesproken (om Manchester United te verlaten).”

Het is de eerste keer dat Pastorello de interesse van Inter bevestigt, eerder had hij wel al aangegeven dat Lukaku naar de Italiaanse Serie A wil. Manchester United betaalde echter 75 miljoen pound (84 miljoen euro) toen het de spits weghaalde bij Everton en wil (een groot deel van) dat bedrag recupereren.

Pastorello praatte met Inter ook over Edoardo Vergani, een van zijn andere spelers die hij vertegenwoordigt. De 18-jarige spits zou op weg zijn naar Sassuolo voor vijf miljoen euro in een deal over middenvelder Stefano Sensi. “We praatten over Vergani want dat is een dringender dossier”, aldus nog Pastorello. “De komende dagen praten we over de rest.”

Ook sportdirecteur Beppe Moratta lichtte een tipje van de sluier maar benadrukte eveneens het ingewikkelde karakter van een eventuele transfer: “De vergaderingen van vandaag? Oké. Lukaku en de andere doelstellingen? Het is vroeg, het is vroeg.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen