Historalia pakt uit met single om musical te promoten: “Liedje staat perfect op zichzelf’

Westerlo -

Het productiehuis Historalia wil de promotie van de musical Jeanne d’Arc die deze zomer in Westerlo wordt opgevoerd een extra toets geven. Een liedje dat straks tijdens de musical te horen is wordt nu al als single op de fans losgelaten. Een complete nieuwigheid voor Historalia.

De tekst van We vieren de liefde is geschreven door Jelle Clymans, Sam Gevers zorgde voor de muziek. Het liedje wordt gezongen door de twee hoofdrolspelers Lotte Stevens en Pieter Jan De Paepe. Die vertolken straks de rollen van Jeanne d’Arc en de ridder, nobelman Jean de Metz.

“Jelle heeft een prachtige tekst geschreven”, meent Lotte Stevens. “Bij het inzingen voelden Pieter Jan en ik meteen dat het goed zat. Ik ben blij dat het nu als als single uitkomt zodat we de mensen alvast kunnen enthousiasmeren voor de voorstellingen van Jeanne d’Arc.” Bij het lied hoort uiteraard ook een clip. Die is gedraaid in de studio tijdens het inzingen van het nummer.

“We blijven graag creatief in het aanprijzen van onze spektakels”, zegt prins Simon de Merode. “Door al een liedje prijs te geven doen we dit nu op een nieuwe manier. Straks zal het dus wat bekend klinken. Niet alle liedjes die in een musical zitten zijn geschikt om zomaar op pakweg de radio te laten horen. We zijn ervan overtuigd dat we met We vieren de liefde een song hebben gekozen die wel perfect op zichzelf kan staan en de mensen kan beroeren.” (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners