LIVESTREAM. Zeven vrouwelijke politici gaan in debat tijdens evenement B.A.P. in Antwerpen: volg het hier

In evenementenhal Ikon in Antwerpen vindt zondag B.A.P. plaats, een uniek evenement dat staat voor Bizz, Art en Politics en georganiseerd wordt door GVA- columniste en onderneemster Thalia Ndabagobetse. De focus van het evenement ligt op vrouwen: eerst vindt er een show plaats waarbij straffe vrouwen een award winnen, daarna volgt een debat met zeven vrouwelijke politici, onder wie Annelies Verlinden (CD&V). Volg alles via de livestream bovenaan dit artikel.

red

Alleen maar sterke vrouwen, zondag in het Antwerpse IKON. Hier gaat B.A.P. door, een evenement georganiseerd door Thalia Ndabagobetse dat de schijnwerpers plaatst op vrouwelijke ondernemers, politici en artiesten.

LEES OOK. Sterke vrouwen in de kijker op B.A.P.: “Ik miste iemand die me dat duwtje in de rug gaf, nu ben ik die persoon voor anderen”

Na een award-show volgde een debat met zeven sterke vrouwelijke politici, onder wie Annelies Verlinden (CD&V), Meyrem Almaci (Groen) en Caroline Gennez (Vooruit). Opvallend: tijdens een pauze hadden zij ook ruimte voor een dansje:

LEES OOK. Thalia Ndabagobetse zet met evenement B.A.P. in op jongeren en vrouwen: “Veel vrouwen worden nog steeds niet erkend voor hun prestaties”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen