Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © EPA

“Eigen besturingssysteem Huawei verschijnt in oktober op eerste telefoons”

Huawei-telefoons die uitkomen met een eigen besturingssysteem in plaats van Android verschijnen dit najaar in China, claimt een bekende analist. Later zullen telefoons met het besturingssysteem van Huawei ook in andere landen verschijnen.

5 reacties

  • Francois Fonteyn

    5 jaar geleden
    Bob Verschueren en wie bepaald er nu wat we eten , drinken, kopen enz.? Denk daar maar eerst eens over na vooraleer je deze commentaar schrijft.
  • Bob VERSCHUEREN

    5 jaar geleden
    Het lijkt op het eerste zicht goed nieuws, concurrentie is goed maar als we niet goed opletten zullen de Chinezen binnen enkele jaren bepalen wat we moeten eten drinken, kopen..........en of dat zo een goed idee is, daar ben ik niet zo van overtuigd
  • Hans Coene

    5 jaar geleden
    Super ! De Arerikanen denken nog altijd dat ze het centrum van de wereld zijn. Ze hebben niet eens hogesnelheidstreinen. Wie recentelijk al eens in China geweest is, weet dat wij in een ontwikkelingsland wonen en niet omgekeerd. Ze werken met tienduizenden om google een klap van jewelste uit te delen.
  • Alec Verbruggen

    5 jaar geleden
    Geweldig, je kan gewoon Android apps draaien. Android en iOS van Apple dachten eens een concurrent te fnuiken omdat ze te goede en goedkope telefoon maken.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Moeilijk was dit euvel niet op te lossen. Hopelijk heeft het geen invloedt op de verkoop zodat andere fabricanten ook en eigen OS op de markt brengen. Ik blijf liever weg van google, maar heb geen keuze, android of ios. Alleen weet ik niet als dit alternatief beter is, een bedrijf dat niet u gegevens verzamelt is dezer tijden zeldzaam.