Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Ellen DeGeneres en Portia de Rossi ontbijten tussen de giraffen

"Gewoon even ontbijt bestellen", schrijft de Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres onder een filmpje dat ze gisteren plaatste op Instagram. Daarin zien we hoe haar echtgenote, de actrice Portia de Rossi, pannenkoeken bestelt terwijl een giraf op de achtergrond de ontbijtzaal naar eten afspeurt. 

0 reacties

  1. EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”
    PREMIUM
    showbizz

    EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

    Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) - quasi onherkenbaar - gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de hand van gesprekken met vrienden en familie krijgen we een beeld van hoe het nu gaat met Borsato én of hij ooit weer gaat optreden. “Hij sluit zich steeds meer af.”
  2. “Hij doet hoofden draaien omwille van z'n uiterlijk, maar heeft meer in z'n mars”: dit is Leo Woodall, rijzende ster in Hollywood
    PREMIUM
    Celebrities

    “Hij doet hoofden draaien omwille van z'n uiterlijk, maar heeft meer in z'n mars”: dit is Leo Woodall, rijzende ster in Hollywood

    Een knappe kop die gemaakt is voor het scherm, met het talent om net dat tikje meer te zijn dan de doorsnee Netflix-droomjongen: Leo Woodall (27), bekend van de populaire tearjerker ‘One Day’, wordt nu al vergeleken met groten der aarde zoals Brad Pitt en Leonardo DiCaprio. De Britse acteur zou zelfs overwogen worden als nieuwe James Bond. Wie is de jonge knaap precies, en wat is het geheim van zijn succes?