Het nieuwe bouwproject.© RR

Realisatie van nieuwbouwproject Tussen Hemel&Aerden gaat van start

Brasschaat -

Op de hoek van de Aerdenlei en de Van Hemelrijcklei komt een nieuwbouwproject met 15 appartementen, één duplexwoning, een commercieel gelijkvloers en zeen ondergrondse parkeergarage.

Het project kreeg de naam “Tussen Hemel&Aerden” mee gezien de ligging op de hoek van die twee straten. De 15 appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers met een bewoonbare oppervlakte tot 133 vierkante meter.

“Er is ook een duplexwoning let drie slaapkamers en een commercieel gelijkvloers. De ondergrondse parking herbergt autostaanplaatsen, private bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling”, legt Judith Vermonden van ERA Noord uit.

De prijzen voor de appartementen beginnen vanaf 295.000 euro en de oplevering is voorzien voor de zomer van 2026.

Het project vanuit de lucht.© RR

“We hebben geopteerd voor een vorm van collectief wonen. Het is niet louter een opstapeling van individuele entiteiten, maar door de inrichting stimuleren we de sociale interactie tussen de bewoners. Warmtepompen, zonnepanelen, groendaken en zo meer zorgen voor duurzaamheid.”

Bouwheer is Brouwerij Sterkens nv uit Hoogstraten e de architect is Gerd Van Zundert van AIDarchitecten uit Malle. (jbr)

era.be/noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners