Camille zakt op zondag 28 juli af naar het Wase festival.© Jan Van der Perre en Thor Van Damme

Walhalla festival strikt Camille op extra familiedag

Belsele/Sint-Pauwels -

Het jaarlijkse Wase Walhalla festival heeft zangeres Camille toegevoegd aan de line-up voor zijn allereerste familiedag. De populairste artieste wordt zo naast Belle Perez en Sam Gooris de hoofdact op de festivalweide tussen Sint-Pauwels en Belsele.

Voor het eerst voorziet de organisatie in een derde festivaldag, waarop de stevige dj’s sets ingeruild worden voor live-optredens en een familiedag. “Met deze uitbreiding wil Walhalla zich als organisatie nog meer inzetten voor het Waasland. Er is veel vraag naar meer evenementen voor jongeren en jonge gezinnen. Met deze familiedag willen we ons deel doen om mensen een fijne zomer te geven”, klonk het eerder bij de aankondiging.  

LEES OOK. Walhalla festival pakt uit met extra familiedag: “We hebben grootste Belgische artieste kunnen strikken”

Naast Belle Perez en Sam Gooris wordt de affiche voor de derde dag nu vervolledigd door de populaire zangeres Camille. “Ze zal op onze eerste Walhalla Family voor vuurwerk zorgen”, kondigt ook organisator Conner Rousseau met een knipoog naar haar megahit aan op Instagram. (yjs)

Walhalla vindt plaats op vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli. Tickets zijn goedkoper voor kinderen onder 12 jaar. Tickets en info via walhallafestival.com.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER